Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Ενσταντανέ από Νέα Υόρκη







Ενσταντανέ από τη Νέα Υόρκη.
Φίλοι μου, παραθέτω μερικές φωτογραφίες από μια φιλική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αστόρια Νέας Υόρκης, η οποία άρχισε με μια γνωριμία μέσω διαδικτύου, από Βενεζουέλα και Αθήνα, η οικογένεια Δουκάκη, επισκέφθηκε μέσω Βοστόνης τη Νέα Υόρκη. Ο Στράτος η σύζυγος του Αλεξάνδρα, ο υιός του Αλέξανδρος. Από τη Νέα Υόρκη η συγγραφέας Υιώτα Στρατή με τον Σύζυγο της Δημήτρη και ο υποφαινόμενος Γαβριήλ Παναγιωσούλης με την σύζυγό του Ορτένσια. Δαμάσαμε τον χρόνο μας ώστε να μπορέσουμε να βρεθούμε σε μια συνάντηση γεμάτη ζεστασιά φιλική ατμόσφαιρα και ειλικρίνεια. Τέτοιες συναντήσεις συσφίγγουν τους διαδικτυακούς χειριστές, ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες σε ένα κόσμο όπου κάθε μέρα που περνά γεννιούνται νέες φιλίες, νέες γνωριμίες και ο κάθε ένας μας αισθάνεται σα να κατάκτησε το σύμπαν κι έφερε τον κόσμο ολόκληρο στην παλάμη του.

Γαβριήλ Παναγιωσούλης
Νέα Υόρκη

En la foto, la Sra. Hortensia Panagiosouli da la bienvenida con un brindis a la familia Stratou Doukaki que llegó desde Grecia, y a los Sres. Yiota y Dimitri Strati, de Nueva York.


Πρώτη φωτογραφία, Η Ορτένσια Παναγιωσούλη καλωσορίζει στη Νέα Υόρκη με ένα εβίβα τους αγαπητούς μας φίλους, Στράτο, Αλεξάνδρα, Αλέξανδρο Δουκάκη, από Ελλάδα. Υιώτα και Δημήτρη Στρατή από Νέα Υόρκη.




Δεύτερη φωτογραφία, Ο Γαβριήλ Παναγιωσούλης, η Υιώτα Στρατή, ο Στράτος Δουκάκης.




Τρίτη φωτογραφία, Ορτένσια και Γαβριήλ Παναγιωσούλης, Στράτος και Αλεξάνδρα Δουκάκη, Υιώτα και Δημήτρης Στρατής

5 σχόλια:

Μηθυμναίος είπε...

Η ζεστή μας αυτή συνάντηση, φίλε μου, ήταν ξεχωριστή και διαφορετική από τις άτυπες συναντήσεις μας στο διαδίκτυο, γιατί ήμασταν δίπλα ο ένας στον άλλον. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε, ακουμπήσαμε τις ανάσες μας, γνωριστήκαμε και προσωπικά. Δαμάσαμε το χρόνο, λες, ναι και μέσα σε μια φιλική ατμόσφαιρα ειλικρίνειας φέραμε τον κόσμο στην παλάμη μας. Μακριά από προσχήματα και σκοπιμότητες...
Εμείς, να το ξέρεις, φτιάξαμε μια γωνιά στην καρδιά μας, ειδικά για σας!!! Εκεί θα σας έχουμε πλέον για να είσαστε, όλοι σας, πιο δικοί μας.
Ελπίζοντας να μην μας ματιάσουν…

Αστοριανή είπε...

Γαβρίλη μας,
Οταν η φιλία πατάει γερά στα πόδια της και η αγάπη έχει ριζώσει στη καρδιά, τίποτα μα τίποτα δεν τις ταράζει.
"Εις υγείαν"
λοιπόν, όπως εύχεται και η γλυκύτατη σύζυγός σου, Γαβρίλη μου,
και "εις το επενειδείν"
όπως ευχήθηκαν η γοητευτική Αλεξάνδρα, ο Στράτος και ο Αλέξανδρος ( πρώτο μπόι! και οι δυο τους),ο Δημήτρης, ακμαιότατος, και φυσικά η Υιώτα (α, ναι, κάπου την ξέρω...)
Εις υγείαν, φίλοι αγαπημένοι.
Καλά να πάτε στην Ελλάδα,
οι φιλοξενούμενοι, και
γρήγορα να μας επισκευθείτε!

Έστω και σημειωτόν, το 2009, 'εχει και μέρες ηλίανθου να μας ραίνει.
Προς το παρόν, γεια σας.
Υιώτα και Δημήτρης, ΝΥ

Αστοριανή είπε...

ΥΓ.
Αύριο, ένα ποτηράκι κρασί στην υγεια σας, για το "Καλό Ταξίδι" και για το ποθητό
"επανειδείν"...

Να... φροντίσετε για καιρό όπου
να μπορούμε να σας στρώσουμε χρυσόφυλλα απ' τους λαμπερούς ηλίανθους...
Υιώτα

pylaros είπε...

Φίλε Στράτο,(Δαμάσαμε το χρόνο, λες, ναι και μέσα σε μια φιλική ατμόσφαιρα ειλικρίνειας φέραμε τον κόσμο στην παλάμη μας. Μακριά από προσχήματα και σκοπιμότητες...)

Επετεύχθει αυτό που φαινόταν τόσο Δύσκολο...

σας εύχόμαστε ότι καλύτερο επιθυμήτε,
Καλό σας ταξίδι
Γαβριήλ και Ορτένσια,

pylaros είπε...

Αγαπητή μας Υιώτα, Δημήτρη,
Εις Υγείαν και στο επανειδείν,

Ευχαριστο΄τμε,

Γαβριήλ & Ορτένσια