Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Χωρίς Λόγια # 3

Happy Father's Day  2017
Happy Summer!
Καλό καλοκαίρι στους αγαπητούς-τες Αναγνώστες και φίλους-λες του ΠΥΛΑΡΟΣ 


Pasxalia Pal όσο & αν η ζωή είναι ακάθεκτη δεν μπορεί να μεταλλάξει την ευγενική ψυχή σας, τα αγνά αισθήματά σας, την αγάπη σας για την φύση την ζωή & τους ανθρώπους!! καλό βράδυ!!!

Μανωλάτος Γαβριήλ Εικόνες απίστευτες, φαντασιώσεις αχαλίνωτες, στιγμές χωρίς φραγμούς και όνειρα απατηλά όχι μόνο για ναυτικούς αλλά για τον καθένα, είναι η αφήγησή σου Γαβριήλ. Να μας θυμάσαι πιο συχνά...

Μανωλάτος Γαβριήλ Διήγημα μιας σελίδας, διήγημα μιας ζωής διήγημα σπάνιο και συναρπαστικό

Αγγελικη Μαρκετου Ειναι απιστευτα οδυνηρο, να νοιωθεις την ματαιωση.. Ποσο σε νοιωθω αγαπητε Γαβριηλ.. Αλλα να, εκει που η πικρα ερχεται σε κατακλυζει, καποιο παραθυρακι ανοιγει δειλα στην αρχη, και κανεις ενα βηματακι μπροστα κι αλλο ενα κι αλλο ενα.. Με κοπους βεβαια.. Υπεροχο το κειμενο σου για πολλοστη φορα!

Tassos Rigopoulos Πολύ δυνατό κείμενο, όπως πάντα! Συγχαρητήρια!

Giannopoulos Theofilos ...πραγματικά ένιωσα σα να διάβαζα για τον εαυτό μου κύριε Gabriel! Έχετε τον σεβασμό μου,σπεύδω να διαβάσω όσα μας μεταφέρετε μές απο αυτη τη γωνιά! Να είστε κάλα,τους χαιρετισμούς μου απο την Θεσσαλονίκη!

Eleftheria Tourtoulis Να τις γράψεις αυτές τι μικρές ιστορίες σε βιβλίο που θα μείνουν. Πολλοί τις πέρασαν μα λίγοι μπορούν να τις γράψουν.

Γαβριήλ Παναγιωσούλης




1 σχόλιο:

Αστοριανή είπε...

λίγοι μπορούν να τις γράψουν. Ε. Τ.



Ο Γαβριήλ Παναγιωσούλης, έχει χρόοοοοονια που γράφει! κι έχει κάμποσα γραμμένα!!!
Έστω και τώρα,
καλά είναι να αναγνωρίζεται ο κόπος του!

Καλές διακοπές στην Πατρίδα, Οδυσσέα μου.
Υιώτα και Δημήτρης, Ν.Υ.